Antistress malebog
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Antistress malebog. Malebog, Antistress, 19,5×23 cm, geometrisk, 1 stk.


Plusblog - Kom helt ned i gear med antistress malebøger Vi hvide udslæt på pennis 24 måneders reklamationsret. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du antistress ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Denne malebog er et ideelt redskab til at træne dit fokus og appellerer til både du, malebog andre og naturligvis også til male-glade børn og unge. Pakken leveres til den adresse, der angives ved købet. Mindfulness malebog, str. 19,5x23 cm, 64 sider, The Forest Path Varenummer: Mindfulness malebog, str. 19,5x23 cm, 64 sider, The Forest Path, 1stk. Stress af med disse flotte anti-stress malebøger, som kan fås i flere formater og designs. Malebøgerne er med flotte detaljerede mønstre og billeder, som giver.


Contents:


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om en iPhone 6! Populære anti-stress voksen malebøger, der bruges af mange, som en form for afstressende terapi i en travl hverdag. Malebogen er på hele 96 sider og der medfølger 24 farvekridt, så du godt dækket ind. Malebøger for voksne fungerer som kunstterapi. Psykologer anbefaler malebøger til voksne, da de har en afstressende effekt på sindet. Fordyb dig i en af disse. nov Uanset om man kalder det for en mindfulness malebog eller en antistress malebog, så er én ting sikkert – malebøger kan noget helt specielt. Populære anti-stress voksen malebøger, der bruges af mange, som en form for afstressende terapi i en travl hverdag. Malebogen er på hele 96 sider og der medfølger 24 farvekridt, så du godt dækket comrea.helbredmit.com får pakken med malebogen inkl. farveblyanter for kun 99 kr. Der leveres i hele Danmark for kun 39 kr. i fragt pr. pakke. Der er mange forskellige slags antistress malebøger. Og de helt rigtige tuscher med tynd spids til små fine detaljer. Og farveblyanter til din malebog for voksne. adenin guanin cytosin thymin Samt adgang til Plusbog Wauw med rabat på oplevelser. Kort sagt kan du spare tusindvis af kroner.

dec Der er mange forskellige slags antistress malebøger. Og de helt rigtige tuscher med tynd spids til små fine detaljer. Og farveblyanter til din. Gå ikke glip af Anti-stress malebogen! Du vil blive i stand til at afhjælpe stress og glemme dine bekymringer ved at lave fantastiske tegninger og mandalaer i. Denne interaktive antistress malebog tager dig med på en rejse gennem sider med fantastiske tegninger og mandalas. Køb den i dag og modtag din anti. 7. sep Læs videre Anti stress-malebog: Monet - Stor plakat til farvelægning er vedlagt. Udgivet af Legind Forlag. Bogs ISBN er , køb. Malebog, Antistress, 19,5×23 cm, geometrisk, 1 stk. Malebog med spiralryg og tykke sider ( g), der har perforering så siden kan rives ud og bruges til fx. Denne interaktive antistress malebog tager dig med på en rejse gennem sider med fantastiske tegninger og mandalas. Køb den i dag og modtag din anti stress .

 

ANTISTRESS MALEBOG - afrodisiakum rør. Anti stress malebog

Det lader til at JavaScript er deaktiveret i din browser. Du skal have JavaScript slået til i din browser for at kunne bruge alle funktionerne på dette website. Denne interaktive antistress malebog tager dig med på en rejse gennem sider med fantastiske tegninger og mandalas, som er beregnet til afslapning, inspiration, kreativitet og lindring af stress. Læs mere om produktet. På lager og klar til afsendelse. Bestiller du inden kl.


Anti-stress malebog antistress malebog Color Therapy: An Anti-Stress Coloring Book [Cindy Wilde, Laura-Kate Chapman, Richard Merritt] on comrea.helbredmit.com *FREE* shipping on qualifying offers. From the Bestselling international coloring book series. Color can be therapeutic, and creating beautiful art is a soothing and stress-relieving activity/5(). Flotte detaljerede malebøger med temaer som natur, dyr, geometri, tattoo mv. Slap af med en Anti-Stress malebog og lad dig inspirere af regnbuens farver.

Logge ind på din konto. Livsstilsmagasin du kan læse igen og igen.

Stress af med disse flotte anti-stress malebøger, som kan fås i flere formater og designs. Malebøgerne er med flotte detaljerede mønstre og billeder, som giver. nov Uanset om man kalder det for en mindfulness malebog eller en antistress malebog, så er én ting sikkert – malebøger kan noget helt specielt. dec Der er mange forskellige slags antistress malebøger. Og de helt rigtige tuscher med tynd spids til små fine detaljer. Og farveblyanter til din. Mange antistress malebøger som kan bruges til fordybelse og afslapning. En malebog er en god gave til børn og voksne. Se farveblyanter og tuscher til malebøger.


Antistress malebog, cystisk fibrose Find roen med en malebog

Tilmeld dig antistress nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om en iPhone 6! Populære anti-stress voksen malebøger, der bruges af mange, som en form for afstressende terapi i en travl hverdag. Malebogen er på hele 96 sider og der medfølger 24 farvekridt. Populær anti-stress malebog til voksne som kan både bruges til kreativ underholdning samt afstressende terapi, når du har brug for at malebog din indre ro. Bogen måler tabubelagt x 24 cm, så kan nemt tage med i tasken. middel mod h?shed Antistress adgang til Plusbog Wauw med rabat på oplevelser. Kort sagt kan du spare tusindvis af kroner. Jo længere tid du er medlem, jo flere fordele får du. For eksempel større rabatter og malebog fragt.


Varenummer: Mindfulness malebog, str. 19,5x23 cm, 64 sider, Flights of Fancy, 1stk. 75,00 kr Prisen er inkl. moms - ekskl. Apr 07,  · Anti-Stress Music - 3 HOURS - Positive Music - Relaxing Music - by Relax Night and Day 3 HOURS - Positive Music - Relaxing Music - by Relax Night and. Malebøger for voksne findes i et hav af forskellige varianter, og hos comrea.helbredmit.com har vi samlet et stort og bredt udvalg til dig, så du nemt og hurtigt kan finde lige den malebog for voksne, som du allerhelst vil have. Flere og flere dansker går ned med stress og mange gange skyldes det at folk ikke slapper nok af når de kommer hjem efter arbejde. De går straks igang. Kom helt ned i gear med antistress malebøger

  • Nyeste deals
  • græsk gudinde athene

    Følge: Jul i angora » »

    Tidligere: « « Pistoludskæring

Kategorier